• Topul căutărilor americanilor cu privire la alegeri nu e condus de Trump sau Biden
  • Americanii au fost interesați mai degrabă de Curtea Supremă de Justiție
  • Și vicepreședinții au fost mai interesanți pentru votanții americani

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, uite ce-i preocupă pe votanții americani. Google a făcut un clasament al celor mai frecvente căutări din ultima săptămână.

Te-ai fi așteptat ca în prim plan să fie Donald Trump și Joe Biden. Dar, surpriză. Pe primul loc în clasament este întrebarea despre cum poate fi crescut numărul de judecători la Curtea Supremă. Ideea a venit de la Joe Biden, după moartea judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

Al doilea subiect de interes, în același context, a fost legat de componența Curții Supreme de Justiție americane.

Locurile 3 și 4 în clasamentul căutărilor sunt ocupate de candidații pentru fotoliile de vicepreședinți. Americanii au vrut să știe ce vârstă are Kamala Harris, dar și ce vârstă are Mike Pence. Dacă nici tu nu știi, Kamal Harris face 56 de ani pe 20 octombrie, iar Mike Pence a împlinit deja 61.

Nici măcar în top 5 ca interes nu apar cei doi contra-candidați prezidențiabili. Americanii au vrut să știe cum se simte Chris Christie, membru al staff-ului lui Trump. El a fost diagnosticat cu Covid după ce a stat foarte aproape de președintele în funcție și fără mască, inaintea confruntării directe cu Joe Biden. Între timp, Christie a fost externat din spital și se simte bine.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL