• 7 din 10 români din mediul urban folosesc cel puțin un serviciu de streaming cu abonament
  • Toți marii operatori de telecom de la noi sunt parteneri AlephNews

Tot mai mulți români activi, fără prea mult timp liber, dar dornici să fie informați și distrați dau cablul clasic TV pe platforme Video On Demand. Pe care să le acceseze când vor, contra cost.

7 din 10 români din mediul urban folosesc cel puțin o platforma de video streaming pe baza de abonament. Mai mult de jumătate din aștia sunt abonați Netflix sau HBO Go, potrivit unui studiu al agenției Media Initiative. Dar ce opțiuni mai ai dacă vrei să vezi și altceva în afara de filme.

Toți marii operatori de telecom de la noi pun la dispoziție platforme care pot fi accesate oricând, de pe orice device. Ce ofertă avem noi pe piață:

Orange – TV Go

Ai majoritatea canalelor românești. Canale de sport pe care poți să vezi mai toate compețiile importante. O colectie de filme gratuite oferite de Cinepub – românești în mare parte. Dar poți vedea și altfel de filme, inclusiv producții Disney cu închiriere – 0,5 euro pentru o zi de închiriere.
Tarife: de la 2 la 4,5 euro, în funcție de pachet și preferințe. Dar prețul poate fi și inclus în abonamentul la telefonie mobilă.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

RCS – RDS – Digi online

Nu are canalele Pro TV, iar canalele Discovery sunt înlocuite cu canale proprii, cu același specific. Ai, normal, toate canalele Digi. Ai canale de sport pe care poți să vezi mai toate compețiile importante. Peste 70 de canale tv live. Ai acces doar dacă ești deja abonat la unul dintre serviciile digi.

Vodafone TV

Se laudă cu cea mai mare grilă de programe – 191 canale TV.
Iar pentru un abonament de 17 euro pe lună primești și acces la HBO și HBo Go timp de 2 ani.

Telekom

Aici poți să îți configurezi singur grila de canale, ai la dispoziție majoritatea posturilor TV. Dar îți poți alege de exemplu și un pachet exclusiv pentru sport. La care poți adăuga extraopțiuni de filme de exemplu, precum HBO sau AXN. În plus, în aplicație ai și o colecție de filme, le poți închiria cu prețuri începând de la 1 euro.

Toți operatorii de telecom de la noi sunt parteneri AlephNews, așa că poti vedea AlephNews inclusiv pe aceste platforme VOD. La toate astea se adaugă Netflix, HBO GO, și în curând probabil și Amazon Prime, Disney sau HBO Max, platforme deocamdată indisponibile la noi.