Twitter testează o funcție care va face postările să dispară după 24 de ore

twitter

„Unul dintre lucrurile unice despre Twitter este că feed-ul este alimentat de oamenii care își publică gândurile în mod deschis, prin intermediul tweet-urilor. Dar distribuirea gândurilor în public poate fi intimidantă!”, a scris într-o postare, Kayvon Beykpour, șeful de proiecte al Twitter.

„Am ascultat acest feedback și am lucrat pentru a crea noi produse care să abordeze unele dintre anxietățile care îi împiedică pe oameni să vorbească pe Twitter”, a continuat Beykpour.

Funcția va fi testată mai întâi în Brazilia, „una dintre țările în care oamenii vorbesc cel mai mult pe Twitter”, a spus compania, citată de Variety.

Potrivit Twitter, un sondaj inițial asupra utilizatorilor a arătat că se vor simți mai confortabil „să distribuie gândurile de zi cu zi” dacă dispar după 24 de ore.

La fel ca tweet-urile clasice, „fleets” se bazează în principal pe text, dar puteți include și videoclipuri, GIF-uri sau fotografii. Ele vor apărea în partea de sus a paginii de pornire și vor fi vizibile doar urmăritorilor. Alți utilizatori pot răspunde la aceste postări prin mesaje private sau cu un emoji.

Exit mobile version