• Utilizatorul TikTok Javier (unicosobreviviente) susține că a călătorit în anul 2027.
  • Acesta afirmă că în acel an nu a întâlnit niciun om.
  • Din februarie încoace, de când susține că a călătorit în timp, influencerul postează numai filmulețe în care nu apar oameni.

Utilizatorul TikTok Javier (unicosobreviviente) susține că a călătorit în anul 2027, unde umanitatea dispăruse și le arată adepților săi noua „realitate” în care planeta este lipsită de activitate umană. În schimb, în anul 2027 există clădirile sau mașinile, dar nu sunt folosite, potrivit Dailystar.

Javier a spus că în timp ce înregistra călătoria sa în timp a mers pe o stradă pustie, înainte ca filmarea sa să fie întreruptă imediat după ce a pătruns într-un magazin de haine. Magazinul din călătoria sa se află în orașul Valencia, dar acesta a spus că nu a văzut nicio persoană.

Javier este urmărit pe platforma TikTok de peste 1,2 milioane de oameni. Din februarie încoace, de când susține că a călătorit în timp, influencerul postează numai filmulețe în care nu apar oameni. Nu este prima dată când cineva de pe TikTok susține că a călătorit în timp.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Predicțiile, „la modă” pe TikTok

Un alt utilizator, 2029man, care se numește „Mesagerul”, face predicții de trafic despre viitor. Pe cât de obișnuite sunt aceste videoclipuri, multe s-au dovedit deja a fi false. Pe 3 ianuarie, el a prezis că pe data de 6 ianuarie Congresul SUA va respinge decizia colegiului electoral cu privire la alegerile prezidențiale din 2020.

„Acest lucru va duce la Nancy Pelosi să devină președinte pe 20 ianuarie. Fiți gata”, afirma TikTok-erul. Deși are 600.000 de urmăritori, mulți nu cred în predicțiile sale.