• O nouă tendință sau o alternativă practică la îndepărtarea măștii?
  • Se agață de fiecare parte a mastii datorită unui sistem de agrafe sau cleme și poate fi din nailon, împletit sau chiar cu bijuterii
  • Modelul a cucerit-o chiar pe senatoarea democratică Alexandria Ocasio-Cortez

Versiunea pentru mască a lanțului tradițional de ochelari a cucerit Instagramul și pe senatoarea americană Alexandra Ocasio-Cortez. O nouă tendință sau o alternativă practică la îndepărtarea măștii?

Inspirat de ochelarii bunicilor noastre, lanțul apare acum și pentru măști. Se agață de fiecare parte a mastii datorită unui sistem de agrafe sau cleme și poate fi din nailon, împletit sau chiar cu bijuterii. Mai mulți creatori l-au văzut ca pe un mod inteligent de a oferi o amprentă originală măștii și de a se îndepărta de scopul ei care provoacă anxietate multora.

Lanțul pentru mască este și un răspuns la întrebarea: ce să facem cu accesoriul de protecție odată îndepărtat? În loc să o punem pe masă (interiorul măștii poate contamina exteriorul, deci masa), agățată de cot, sub bărbie sau chiar în buzunar, lanțul poate oferi o alternativă.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Această tendință a cucerit deja Instagram-ul și numerosi influenceri. Și brandurile, care vând acest accesoriu înfloresc pe rețeaua de socializare. Una dintre ele, Second Wind, a cucerit-o chiar pe senatoarea democratică Alexandria Ocasio-Cortez. În august, ea a mers la atelierele mărcii pentru a o întâlni pe designerul Karen Perez. Câteva zile mai târziu, ea a purtat un model de lanț auriu la o audiere din Washington.