• În filmare, bărbatul, care vorbea la telefon, își ridică privirea și vede copilul de la fereastră pe cale să cadă, așa că se uită după un loc aproximativ în care ar putea cădea copilul.
  • Deși la început ezită unde să stea, bărbatul ajunge la timp pentru a prinde copilul.
  • Fata a suferit răni la picioare și la plămâni, dar este stabilă.

Shen Dong este numele bărbatului care a fost filmat în timp ce executa o mișcare fabuloasă pentru a o salva pe fată de la moarte după ce a căzut de la mare înălțime în orașul Tongxiang.

„Eroi printre noi”, a scris pe Twitter Lijian Zhao, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, alături de înregistrarea video a momentului.

Bărbatul, care vorbea la telefonul mobil cu un alt angajat al băncii, a observat că fetița era pe cale să cadă de la fereastră.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Salvată la timp

În filmare, bărbatul, care vorbea la telefon, își ridică privirea și vede copilul de la fereastră pe cale să cadă, așa că se uită după un loc aproximativ în care ar putea cădea copilul.

Deși la început ezită unde să stea, bărbatul ajunge la timp pentru a prinde copilul.

Autoritățile chineze au anunțat că atât eroul, cât și fetița au fost duși la un spital pentru a fi examinați. Din fericire, amândoi sunt în stare bună.

„Ca să fiu sincer, nu-mi amintesc detaliile. Nu-mi amintesc dacă m-au durut brațele sau altceva. A fost doar instinctul de a mă apropia de ea. Și, după cum a vrut soarta, numele copilului salvat este același cu cel al fiicei mele”, a declarat pentru Qianjiang Evening News Shen Dong, bărbatul care lucrează la o bancă din apropierea locului unde a devenit erou.

„Am avut noroc că am ajuns la timp. Altfel, m-aș simți absolut oribil”, a adăugat el. Bărbatul va fi recunoscut în curând ca un erou local în orașul său natal, după