• Poliţia Ilfov anunţă că face cercetări după plângerea depusă de vloggerita Bianca Adam (Tequila)
  • Bianca Adam a depus o plângere după ce a spus că a fost lovită
  • În cauză sunt cercetate faptele de lovire sau alte violenţe şi distrugere

Poliţia Ilfov anunţă că Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a depus plângere după ce a fost bătută.

Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, primul care a atins borna de 1 milion de fani în România, a povestit pe canalul său de YouTube că fost bătută cu o rangă de un dezvoltator imobiliar din complexul unde locuiește.

Agresorul ar fi fost deranjat că Bianca Adam ar fi distrus o bucată de marmură din fața blocului, în momentul când ar fi parcat mașina. Potrivit spuselor Biancăi, bărbatul a devenit agresiv, iar atunci când aceasta a scos telefonul pentru a filma, atât ea, cât și prietenul ei, au fost atacați.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Bărbatul i-a smuls tinerei telefonul din mână şi l-a lovit în cap cu el pe iubitul acesteia, cauzându-i o rană deschisă. Apoi, Bianca a fost lovită cu putere pe coapsă şi pe mână cu rangă.

„Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

Săptămâna trecută, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovită şi înjurată de un bărbat. Acesta i-a lovit şi telefonul personal.

În dosar, poliţiştii din Chiajna fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere.