Vloggerița Bianca Adam (Tequila) a fost bătută pe strada cu o rangă. Poliția Ilfov a deschis un dosar penal

Poliţia Ilfov anunţă că Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a depus plângere după ce a fost bătută.

Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, primul care a atins borna de 1 milion de fani în România, a povestit pe canalul său de YouTube că fost bătută cu o rangă de un dezvoltator imobiliar din complexul unde locuiește.

Agresorul ar fi fost deranjat că Bianca Adam ar fi distrus o bucată de marmură din fața blocului, în momentul când ar fi parcat mașina. Potrivit spuselor Biancăi, bărbatul a devenit agresiv, iar atunci când aceasta a scos telefonul pentru a filma, atât ea, cât și prietenul ei, au fost atacați.

Bărbatul i-a smuls tinerei telefonul din mână şi l-a lovit în cap cu el pe iubitul acesteia, cauzându-i o rană deschisă. Apoi, Bianca a fost lovită cu putere pe coapsă şi pe mână cu rangă.

„Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

Săptămâna trecută, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovită şi înjurată de un bărbat. Acesta i-a lovit şi telefonul personal.

În dosar, poliţiştii din Chiajna fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Exit mobile version