• Urmează două săptămâni cu vreme normală, anunță ANM.
  • Începutul lunii octombrie va aduce temperaturi ușor sub cele normale.

După o săptămână cu temperaturi scăzute, sub mediile normale, urmează două săptămâni cu vreme normală. Începutul lunii octombrie va aduce temperaturi ușor sub cele normale în România.

6 – 13 septembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

13 – 20 septembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în sud-vest. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu o tendință ușor deficitară, local, în jumătatea estică a țării.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

20 – 27 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local.

27 septembrie – 4 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.