• Vremea va fi mai caldă decât este normal până în 2 mai, iar apoi temperaturile vor fi, timp de o săptămână, sub cele specifice perioadei, se arată în prognoza pe 4 săptămâni, publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.
  • În săptămâna 09.05 – 16.05, temperaturile medii vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.
  • În săptămâna 16.05 – 23.05, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această lună, pe întreg teritoriul României.

Vremea va fi mai caldă decât este normal până în doi mai, iar apoi temperaturile vor fi, timp de o săptămână, sub cele specifice perioadei, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar, în rest, vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric se va situa, în general, în jurul celui specific pentru acest interval, în toată ţara.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Săptămâna 02.05.2022 – 09.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cu excepţia regiunilor centrale şi în extremitatea de sud-est a ţării, cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară.

Săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi local deficitar la munte, precum şi în regiunile vestice, sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această lună, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în nord-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.