• Ultimele două săptămâni de vară vor avea temperaturi ridicate, la fel ca şi prima săptămână de toamnă.
  • Vremea începe să se mai răcească şi să devină normală pentru luna septembrie, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri, de meteorologii ANM.
  • Cum va fi vremea în perioada 22 august – 19 septembrie.

Ultimele două săptămâni de vară vor avea temperaturi ridicate, la fel ca şi prima săptămână de toamnă.
Vremea începe să se mai răcească şi să devină normală pentru luna septembrie, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă vineri, de meteorologii ANM.

22 – 29 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nordice şi estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de sud-vest a ţării, dar mai ales în zona de munte aferentă, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

29 august – 5 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în est şi sud-est. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile vestice, dar şi local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Recomandări

HAVE MORE BABIES, SAVE THE PLANET
ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
UEFA, CONTRA VÂNĂTORILOR DE SELFIE
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII

5 – 12 septembrie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

12 – 19 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, mai ales în estul şi sud-estul ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.