• Avertizarea este valabilă miercuri, de la ora 22.30 până la ora 23.45.
  • Avertizarea ANM vizează Capitala.
  • Poate apărea grindină de mici dimensiuni.

Meteorologii au emis miercuri seara avertizări Cod galben de averse și vijelii pentru București și județul Ilfov, valabile până la ora 23.45.

Potrivit ANM, în București și în județul Ilfov se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse ce vor acumula 15 – 20 l/mp și grindină de mici dimensiuni.

O altă avertizare Cod galben, valabilă până la ora 23.00, vizează localitățile Bolintin-Vale, Florești-Stoenești, Roata de Jos, Ulmi, Bolintin-Deal, Găiseni, Vânătorii Mici, Ogrezeni, Crevedia Mare, Buturugeni, Bucșani, Grădinari, Clejani, Mârșa, Cosoba din județul Giurgiu și Videle, Blejești, Gălăteni, Poeni, Gratia, Siliștea, Cosmești, Sârbeni, Purani din județul Teleorman.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Și în aceste zone se vor semnala local averse ce vor acumula peste 20 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelie.

Bucureștenii au primit mesaje RO-ALERT

Oamenii sunt sfătuiți să evite deplasările, până la ora 23.30.

O schelă este pe punctul să cadă în centrul Bucureștiului

O schelă este pe punctul să cadă în centrul Bucureștiului. Poliția a încercuit zona și dirijează circulația astfel încât mașinile să nu se apropie de construcția metalică, care s-a desprins de perete, din cauza vântului puternic.

Sursa: Aleph News