• Primăvara se lasă din ce în ce mai așteptată.
  • Pe lângă temperaturile negative, nici zăpada nu lipsește din peisaj.
  • Precipitaţiile vor fi reduse, potrivit prognozei meteo pentru următoarele 4 săptămâni, publicată vineri de ANM.

Vremea rămâne rece în majoritatea regiunilor, în următoarele două săptămâni, cu temperaturi sub cele normale. Din 28 martie se încălzeşte şi temperaturile se apropie de cele specifice. Precipitaţiile vor fi reduse, potrivit prognozei meteo pentru următoarele 4 săptămâni, publicată vineri de ANM.

Săptămâna 14 – 21 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Săptămâna 21 – 28 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 28 martie – 4 aprilie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea sud-estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 4 – 11 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va avea o tendinţă deficitară în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.