• Potrivit meterologilor, până la ora 8.30 este în vigoare o avertizare cod galben de vânt puternic în localitățile Lopătari, Mânzălești, Bisoca, Brăești și Chiliile din județul Buzău. Specialiștii anunță că vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de peste 70…75 km/h.
  • În alte 13 județe este cod galben de ceață. Fenomenul reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Avertizarea este valabilă până la ora 8.00 în județele Olt și Dolj, dar și în zonele joase ale județelor Gorj, Vâlcea și Mehedinți.
  • Până la ora 8.30 va fi ceață în localitățile Mărășești, Țifești și Garoafa din județul Vrancea și în Tecuci, Matca, Corod, Cosmești, Munteni, Ghidigeni, Nicorești, Gohor, Grivița, Valea Mărului, Țepu, Negrilești, Buciumeni și Priponești din județul Galați.

Meteorologii au instituit cod galben de ceață și de vânt puternic în 14 județe din România. Avertizarea este valabilă miercuri dimineața.

Potrivit meterologilor, până la ora 8.30 este în vigoare o avertizare cod galben de vânt puternic în localitățile Lopătari, Mânzălești, Bisoca, Brăești și Chiliile din județul Buzău. Specialiștii anunță că vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de peste 70…75 km/h.

În alte 13 județe este cod galben de ceață. Fenomenul reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Avertizarea este valabilă până la ora 8.00 în județele Olt și Dolj, dar și în zonele joase ale județelor Gorj, Vâlcea și Mehedinți.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Până la ora 8.30 va fi ceață în localitățile Mărășești, Țifești și Garoafa din județul Vrancea și în Tecuci, Matca, Corod, Cosmești, Munteni, Ghidigeni, Nicorești, Gohor, Grivița, Valea Mărului, Țepu, Negrilești, Buciumeni și Priponești din județul Galați.

Codul galben de ceață va fi valabil până la ora 9.30 în zona joasă din Argeș și în localitățile Turnu Magurele, Islaz, Dobrotești, Măldăeni, Scrioaștea, Ciolănești, Segarcea-Vale, Salcia, Crângeni, Lunca, Lița, Tătărăștii de Sus, Plopii-Slăvitești, Saelele, Călmățuiu, Călmățuiu de Sus, Siliștea-Gumești, Slobozia Mândra, Uda-Clocociov, Drăcșenei, Zâmbreasca, Beciu, Săceni, Beuca, Didești, Stejaru, Balaci și Ciuperceni din județul Teleorman.

De asemenea, ceața va afecta până la ora 10.00 zonele joase din județele Caraş-Severin, Arad, Timiş și Cluj.