• Vremea va fi rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 0 și 5 grade Celsius şi minime cuprinse între -13 și 1 grad Celsius.
  • Șapte județe și Capitala sunt sub cod galben de ninsori pana la ora 20:00
  • În București ninge moderat, prima ninsoare din acest sezon

ANM a emis un cod galben de ninsore moderată și strat de zapadă pentru 7 județe plus capitala, până diseara la 20.00. Județele afectate sunt Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Constanța, Tulcea, plus capitala București.

Prognoza meteo, 30 noiembrie

În regiunile sudice și estice, cerul va fi noros şi local se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în Muntenia, în jumătatea de sud a Moldovei, în sud-estul Olteniei și în Dobrogea continentală și mixte pe litoral, iar spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea. Se va depune strat nou de zăpadă.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe pe parcursul zilei – mixte în zonele joase şi ninsori la munte. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, cu viteze de 40… 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață, cu o probabilitate mai ridicată în vestul și nord-vestul teritoriului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

București

Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros și, în prima parte a zilei, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune în continuare strat de zăpadă, care va măsura în medie 3… 5 cm. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 0… 1 grad, iar cea minimă de -3… -2 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.