• Riscul de valuri de căldură în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris îi ține în alertă pe organizatori.
  • Meteorologii avertizează că Europa ar putea avea parte de încă o vară neobișnuit de fierbinte.
  • Europa de Vest ar putea înregistra precipitații medii în iunie.

Germania și țările nordice se pregătesc pentru temperaturile neobișnuit de ridicate pe care meteorologii le anunță pentru săptămâna viitoare.

Riscul de valuri de căldură în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris îi ține în alertă pe organizatorii preocupați de siguranța sportivilor. Spania se pregătește pentru o altă vară teribilă, fiind lansate noi estimări privind valurile de căldură. Orașele europene se pregătesc să se adapteze la căldura extremă.

Au fost deja 11 luni consecutive cu recorduri de căldură, iar temperaturile de la suprafața apei în Atlanticul de Nord au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani. Meteorologii avertizează că Europa ar putea avea parte de încă o vară neobișnuit de fierbinte – poate chiar cea mai fierbinte înregistrată.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Europa de Vest ar putea înregistra precipitații medii în iunie, apoi precipitații peste medie pentru sudul Europei în iulie, dar condiții mai uscate în est. August, adaugă ea, probabil că va fi mai uscat și mai stabil pentru o mare parte a continentului.

Citește și