• Prognoza ANM pentru 1 mai arată că temperatura maximă în România se încadrează între 16 și 29 de grade Celsius.
  • În București, temperatura maximă va fi de 26-27 grade Celsius.

Prognoza ANM pentru ziua de 1 mai în România: Temperatura maximă se situează între 16 și 29 de grade Celsius

Vremea va continua să se încălzească, dar va fi în general instabilă. Îndeosebi din orele amiezii în jumătatea de nord a țării, iar spre seară și noaptea și în regiunile sudice, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care, local, se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât în intervale scurte de timp, pe arii restrânse, cantitătile de apă vor fi însemnate și izolat va cădea grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius. Pe litoral, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Prognoza ANM pentru ziua de 1 mai în București: Temperatura maximă ajunge la 27 de grade Celsius

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 26 – 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 – 15 grade Celsius.