România

Vremea va fi în general închisă, dar caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă, local, în regiunile sudice. Va ploua, temporar, mai ales ziua, în centrul, nordul și estul teritoriului, local în sud și izolat în rest. La munte și, trecător, în nordul Moldovei și estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge și se va depune strat de zăpadă mai consistent. Pe alocuri se va semnala polei. Local, cu precădere în zonele de deal și de munte, precipitațiile vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 11 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri va fi ceață. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

București

Vremea va fi caldă pentru această dată, dar se va menține în general închisă. Temporar, mai ales la începutul zilei, va ploua slab. Vântul, în general slab ziua, va deveni moderat spre sfârșitul intervalului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.