• Vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice și va fi apropiată de normal în restul teritoriului
  • Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaților Meridionali
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade Celsius pe litoral şi 29 de grade Celsius în vestul țării

Cum va fi vremea în România

Vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice și va fi apropiată de normal în restul teritoriului, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în Moldova și Dobrogea, unde izolat va ploua slab, potrivit prognozei meteo.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaților Meridionali, anunță meteorologii.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade Celsius pe litoral şi 29 de grade Celsius în vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 grad Celsius în estul Transilvaniei și 16 grade Celsius în Dealurile de Vest.

Cum va fi vremea în București

Vremea se va menţine frumoasă şi va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, potrivit ANM.

Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade Celsius, iar cea minimă de 6…9 grade Celsius.