• Vor fi înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei.
  • Local, se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade Celsius în Sud și 2…4 grade Celsius în Dealurile de Vest.

Vremea în România

Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumătatea sudică a ţării, dar va fi rece pentru această dată. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei, iar în primele ore şi în Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei.

Din orele serii, înnorările se vor extinde treptat, dinspre nord-vest și vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. Local, se vor semnala precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice şi mixte în cele vestice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, pe litoral, iar noaptea, izolat şi trecător şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade Celsius în sud și 2…4 grade Celsius în Dealurile de Vest. În regiunile sudice, izolat dimineața și local noaptea, se va semnala ceață.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Vremea în București

Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, când vor fi şi condiţii de ceaţă.

Vântul va avea unele intensificări în primele ore, apoi va slăbi treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -9…- 6 grade Celsius.