• Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea
  • Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade Celsius
  • Vântul va continua să prezinte intensificări pe parcursul zilei

Meteo în România: Vreme geroasă dimineață și noaptea în majoritatea regiunilor

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în general între – 18 şi -8 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, iar în a doua parte a intervalului și în cele sudice și sud-estice și doar pe arii restrânse, spre seară și noaptea, în nordul Crișanei și al Moldovei, în Maramureș și în zona Carpaților Orientali va ninge slab.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

Vântul va continua să prezinte intensificări pe parcursul zilei, în Carpații Meridionali, de Curbură, în cea mai mare parte a Moldovei și în sud-estul Transilvaniei și va amplifica senzația de frig, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h, iar pe crestele montane va depăși 90-100 km/h și va spulbera zăpada. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură și se va semnala ghețuș.

Meteo în București: Temperatura maximă se va încadra între -1 și 0 grade Celsius

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea, îndeosebi în zona preorășenească, astfel încât temperatura maximă va fi între -1 și 0 grade Celsius, iar cea minimă se va încadra între -10 și -6 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30-35 km/h, amplificând senzaţia de rece. Vor fi condiţii de ceaţă cu depunere de chiciură şi se va semnala gheţuş.