• Pe teritoriul României, temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade Celsius.
  • În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius.

METEO în România: Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade Celsius

Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării.

Acestea vor fi sub formă de ploaie, exceptând estul Transilvaniei, unde vor predomina ninsorile, și areale în general restrânse din Moldova, unde se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge.

Începând cu orele serii cerul se va degaja treptat, iar cu o probabilitate mai mare spre sfârșitul intervalului local în sud și est și pe suprafețe mici în restul țării va fi ceață, posibil asociată trecător cu fulguială, burniță sau ploaie slabă.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înaltă, și pe arii restrânse ziua în sud și sud-est, iar noaptea în nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade Celsius, cu cele mai mari valori în extremitatea vestică și de sud-vest a țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade Celsius.

METEO în București: Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius

Cerul va fi noros, îndeosebi în prima parte a zilei, când trecător va ploua slab și vor fi condiții de polei, cu precădere în orele dimineții, apoi se va degaja treptat.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius, iar cea minimă se va încadra între -4 și -3 grade Celsius. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.