Meteo, 14 februarie. Temperatura maximă în România va ajunge la 3 grade Celsius

  • Temperaturile maxime în România se vor încadra între -6 şi 3 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între – 14 şi -4 grade Celsius.
  • În București, vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Meteo în România: Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării, iar noaptea, local în centru, vest și pe arii mai restrânse în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 3 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între – 14 şi -4 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări și temporar va ninge slab, pe arii restrânse, în centru, nord, nord-est și la munte, iar mai ales în cursul zilei, posibil și în extremitatea sudică și de sud-est.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde va mai spulbera zăpada, iar ziua temporar și în regiunile estice şi local în cele vestice. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo în București: Vântul va sufla slab până la moderat

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va prezenta înnorări temporare, dar condițiile de fulguială vor fi reduse.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -6…- 4 grade Celsius, mai scăzută în zona preorășenească până spre -9 grade Celsius.