• ANM anunță că vremea în România va fi instabilă și răcoroasă în jumătatea de nord a țării, cu înnorări temporar accentuate, averse și local descărcări electrice.
  • Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 25 de grade Celsius.
  • Prognoza ANM pentru București: Vremea va fi în general frumoasă și normală sub aspect termic.

Prognoza ANM pentru România: Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 25 de grade Celsius

Vremea va fi instabilă și răcoroasă în jumătatea de nord a țării, cu înnorări temporar accentuate, averse și local descărcări electrice.

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense după-amiaza și seara, iar pe alocuri se vor înregistra cantități de apă de 15…20 l/mp și punctiform peste 25…35 l/mp, dar izolat și grindină.

În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul celor normale, cerul va fi variabil și doar izolat și trecător va ploua slab.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Vântul va avea intensificări locale la munte, îndeosebi pe creste, în prima parte a zilei și în vest, centru, sud și sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 25 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade Celsius. Îndeosebi, noaptea, pe spații mici va fi ceață.

Prognoza ANM pentru București: Temperatura maximă va fi de 23 – 24 de grade Celsius

Vremea va fi în general frumoasă și normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 40…50 km/h, la începutul zilei, apoi va slăbi în intensitate.

Temperatura maximă va fi de 23 – 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 – 12 grade Celsius.