• Vremea va fi deosebit de rece în vestul, centrul și nordul țării.
  • Vor fi ploi slabe în centru, sud-est și izolat în rest.
  • La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini foarte mari va ninge.

VREMEA ÎN ȚARĂ

Vremea se va menţine deosebit de rece îndeosebi în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, deşi valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă. Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul teritoriului, cu înnorări mai ales ziua în restul zonelor, iar în nord, centru și nord-est vor fi precipitaţii pe arii restrânse, slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie.

La munte, pe parcursul zilei, vor fi precipitaţii mixte și predominant ninsoare la altitudini foarte mari. Vântul va avea intensificări ziua în zona montană, cu rafale de peste 70…80 km/h pe creste şi local în restul teritoriului, cu precădere în sud şi în est, în general cu 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade Celsius, izolat mai ridicate în Oltenia și sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade Celsius, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma ceaţă și brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

Temperatura aerului va fi în creștere la valorile diurne, cu o maximă de 14…15 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în cursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade Celsius, ușor mai scăzută în zona periurbană, potrivit ANM.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA