• Vremea va continua să fie instabilă și luni, anunță meteorologii.
  • Temperaturile maxime vor varia între 16 și 25 de grade Celsius.
  • În Capitală, cerul va fi înnorat și trecător va ploua, mai ales spre seară și noaptea.

Vremea va continua să fie instabilă și luni, 17 mai 2021, anunță meteorologii. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor varia între 16 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 14 grade Celsius.

Se vor semnala averse şi descărcări electrice, ziua în jumătatea de vest şi local în rest, iar noaptea, pe arii mai extinse în nord-vest, nord şi în zonele de munte. Izolat va cădea grindina, iar vântul va sufla ceva mai puternic în majoritatea regiunilor.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi în general instabilă. Se vor semnala averse şi descărcări electrice, ziua în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, iar noaptea şi în rest. Izolat, va cădea grindină. Noaptea, vântul va sufla la rafală cu peste 70 – 80 km/h, dar doar pe scurte durate de timp. Temperaturile vor și în ușoară creștere față de ziua precedentă.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vremea pe litoral

Pe litoral, temperaturile maxime se vor situa între 18 și 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 14, 15 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros. Se vor înregistra averse, în general slabe cantitativ, și descărcări electrice cu precădere spre seară și noaptea. Vor fi inclusiv condiţii de grindină.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi înnorat și trecător va ploua, mai ales spre seară și noaptea. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade Celsius, iar minima va fi de 12, 13 grade Celsius. Vântul va sufla în general moderat, potrivit ANM.