• Vremea va fi în continuare deosebit de rece.
  • Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -7 și 3 grade Celsius, iar cele minime între -10 și 0 grade Celsius.
  • Cerul va fi mai mult noros, în vestul, centrul și nordul țării, unde temporar va ninge.
  • În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-5 grade Celsius.

Meteo în țară

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă îndeosebi dimineața în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -7 și 3 grade Celsius, iar cele minime, semnificativ mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor situa între -10 și 0 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în Moldova, estul Transilvaniei și în zona deluroasă a Munteniei.

Cerul va fi mai mult noros, în vestul, centrul și nordul țării, unde temporar va ninge.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

În Maramureș, nordul Transilvaniei și în zona montană aferentă, ninsorile vor fi moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, iar spre sfârșitul intervalului, în regiunile vestice, sunt posibile precipitații mixte și polei.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopții, dar numai izolat se vor semnala ninsori slabe. Vântul va prezenta intensificări la munte, în general, cu viteze de 50…70 km/h, iar noaptea, pe creste, rafelele vor depăși temporar 80…90 km/h, spulberând zăpada.

Unele intensificări ale vântului vor fi și în Crișana, iar în cursul zilei și în sudul Olteniei. Izolat, se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Meto în București

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-5 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineața când vor mai fi condiții de fulguială, dar și în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat.