• În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua în majoritatea regiunilor.
  • Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vestul țării.
  • Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade Celsius.

Vremea în țară

Vremea se va menține răcoroasă și va fi în general instabilă. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15 litri/metru pătrat. Ploile vor avea și caracter de aversă, local se vor semnala descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. În zona de munte, în special la altitudini mai mari de 1500 metri, se vor semnala precipitații mixte.

Seara și noaptea, cerul va deveni variabil în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va mai prezenta înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vestul țării, iar noaptea în zona montană înaltă și, local și temporar, în regiunile sudice, iar în rest doar izolat și trecător. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade Celsius. Izolat, se va semnala ceață.

Vremea în București

Vremea va fi în continuare răcoroasă. Pe parcursul zilei vor fi înnorări, temporar va ploua, iar după-amiaza sunt posibile și descărcări electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 4 – 6 grade Celsius.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA