• Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 2 grade
  • Pe alocuri vor fi condiții de ceață
  • În București, cerul, variabil ziua, se va înnora treptat spre seară și mai ales noaptea, când vor fi condiții să plouă slab

Cum va fi vremea în România

Vremea va fi rece pentru această perioadă, mai ales dimineața și noaptea, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații ziua, slabe și doar cu totul izolat, iar seara și noaptea extinse în regiunile sud-vestice. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în zonele de deal și mai ales ploi în rest, menționează meteorologii.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în partea a doua a intervalului în sudul Banatului și al Olteniei, precum și în vestul Carpaților Meridionali.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Conform ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 2 grade.

Pe alocuri vor fi condiții de ceață și, mai ales spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nordică a țării, de brumă, potrivit prognozei meteo.

Cum va fi vremea în București

Valorile termice diurne vor fi mai coborâte față de normalul perioadei. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat spre seară și mai ales noaptea, când vor fi condiții să plouă slab, conform ANM.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 1…2 grade. Dimineața vor fi condiții de ceaţă, arată prognoza meteo.