• Meteo în țară, în București și la munte
  • În regiunile sudice și estice, vremea se va menține închisă
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade Celsius
  • Temperaturile minime se vor situa între -6 și 3 grade Celsius

Meteo în țară

În regiunile sudice și estice, vremea se va menține închisă și trecător va burnița. În restul țării, înnorările vor fi temporare și pot fi perioade cu soare, mai ales în Transilvania.

Vântul va sufla moderat în sudul Banatului, în nordul Moldovei și pe litoral, iar în rest va fi calm.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade Celsius – cu cele mai ridicate valori în vest și centru, iar cele minime se vor situa între -6 și 3 grade Celsius.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Meteo în București

Vremea își va menține aspectul mohorât și trecător va burnița. Vântul va fi insesizabil, iar temperatura maximă va fi de 3-4 grade Celsius. Noaptea, norii se mențin pe poziții, iar temperatura scade ușor până la 1-2 grade Celsius.

Meteo la munte

Vremea va fi relativ frumoasă, în special la peste 1500 m, unde soarele va străluci în cea mai mare parte a zilei.

Vântul va fi slab, iar temperaturile din cursul zilei se vor încadra între -4 și -3 grade Celsius la altitudini de peste 2000 m și 2 – 4 grade Celsius la altitudini mai mici.

Noaptea vor fi temperaturi exclusiv negative, până spre -10 grade Celsius pe cele mai înalte creste din Carpații Meridionali.

Stratul de zăpadă este destul de modest și prezent mai ales la altitudini de peste 1500 m. Cele mai mari grosimi ale stratului de zăpadă sunt la peste 1800 m în Munții Bucegi (până la 46 cm la Bâlea Lac).