• Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 3 grade
  • Vremea va fi rece, iar în jumătatea de sud a teritoriului și predominant închisă
  • Va ploua în mai multe regiuni din România

Cum va fi vremea în România

Vremea va fi rece, iar în jumătatea de sud a teritoriului și predominant închisă. În cursul zilei vor fi mai ales ploi slabe în Oltenia și pe arii mai restrânse în Muntenia, iar în zona de munte aferenă izolat va ninge slab, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Începând din orele serii aria precipitațiilor va fi în extindere, iar în extremitatea sudică cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp, arată prognoza meteo.

În Oltenia și Muntenia, treptat vor predomina ninsorile, în Dobrogea vor fi mai ales ploi, iar în sudul Transilvaniei și al Banatului, precum și în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va ninge, anunță meteorologii.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

Pe alocuri se va depune strat de zăpadă, cu precădere în zona deluroasă din sud și la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala ninsori slabe, precizează ANM.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în regiunile sudice și în zona montană înaltă (viteze la rafală de 35…45 km/h), anunță meteorologii ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 3 grade. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață, iar pe arii restânse îndeosebi în regiunile nordice se va produce brumă.

Cum va fi vremea în București

Vremea va fi în general închisă și rece pentru această dată. În cursul zilei trecător vor fi posibile ploi slabe, iar noaptea se vor semnala precipitații moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare, potrivit ANM.

Conform prognozei ANM, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări (rafale de 35…45 km/h) spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.