• Valorile termice vor continua să crească față de intervalul anterior.
  • Maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade Celsius.
  • În Capitală, cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vremea în România

Valorile termice vor continua să crească față de intervalul anterior, astfel încât se vor apropia de cele caracteristice datei, cu maxime cuprinse între 13 și 22 de grade Celsius, iar minime între 1 și 11 grade Celsius. Vremea va fi în general instabilă în nord-vestul, nordul și centrul țării, nebulozitatea temporar accentuată, iar local se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice.

Pe alocuri vor fi cantități de apă de peste 10…15 l/mp și condiții de grindină. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe. La altitudini mari pot fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în nord-vest și la munte. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în București

Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade Celsius, iar cea minimă de 8…10 grade Celsius, potrivit ANM.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA