• Vremea va fi în general închisă
  • Vântul va sufla slab și moderat
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius

Meteo în țară

Conform datelor emise de ANM, vremea va fi în general închisă și îndeosebi seara și noaptea vor fi precipitații în regiunile vestice, nordice, nord-estice, în centru și local în restul teritoriului.

În Transilvania, Moldova, precum și în nordul Munteniei și al Olteniei vor fi precipitații mixte, iar în rest vor predomina ploile. Seara și noaptea, local, dar mai ales în Moldova si Transilvania, se va depune polei.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius. Izolat se va forma ceață.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Meteo în București

Norii vor persista și trecător vor fi posibile burnițe sau ploi slabe. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 3 – 5 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 – 2 grade Celsius.

Meteo la munte

La altitudini de peste 1400 m va ninge temporar, iar la altitudini mai joase vor fi și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Vântul va fi slab, iar temperaturile din cursul zilei se vor încadra între -5 și -3 grade Celsius la altitudini de peste 1800 m și 0 – 2 grade Celsius la altitudini mai mici.

Noaptea vor fi temperaturi exclusiv negative, până spre -8 grade Celsius pe cele mai înalte creste din Carpații Meridionali.

Stratul de zăpadă, destul de modest, va crește ușor la altitudini de peste 1500 m. Cele mai mari grosimi ale stratului de zăpadă sunt în acest moment la peste 1800 m în Munții Bucegi (până la 43 cm la Bâlea Lac).