• Vremea va deveni caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade C
  • Temperaturile minime se vor situa între – 10 grade C în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade C în Dealurile de Vest

Vremea în țară

Vremea va deveni caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte și în dealurile subcarpatice, unde cerul va fi senin pe tot parcursul intervalului.

În zonele joase de relief, în special din centru, est și sud, în prima parte a zilei și noaptea, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar cu totul izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade C, posibil mai scăzute în zonele cu ceață mai persistentă din Transilvania și nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa între – 10 grade C în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade C în Dealurile de Vest.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Vremea în București

În prima parte a zilei și în cursul nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sub aspect termic, vremea va fi caldă după-amiaza, când se va atinge o temperatură maximă în jurul a 11 grade C, iar minima nopții va fi de 0…1 grad C, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -2 grade C.