• Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor.
  • Vor fi ploi și lapoviță, dar și perioade cu ninsoare.
  • În Capitală, vremea va fi închisă și deosebit de rece.

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, iar în sudul și sud-estul teritoriului și închisă, cu precipitații moderate cantitativ (izolat peste 10…15 l/mp). Vor fi ploi și lapoviță, dar și perioade cu ninsoare. Izolat, vor fi condiții de polei. În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel consistent, depus anterior.

În celelalte regiuni cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, ziua, se vor semnala precipitații slabe, predominant ninsori cu precădere în Transilvania și în restul zonei montane. Vântul va prezenta intensificări locale și temporare în special în Dobrogea și în Muntenia, precum și la munte, cu viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade Celsius, iar cele minime între -8 și 2 grade Celsius. Izolat va fi ceață, iar spre sfârșitul intervalului se va produce brumă în vest, nord și local în centru.

ÎN BUCUREȘTI

Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Vor fi precipitații moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp) sub formă de lapoviță, ninsoare – în special în dimineața zilei de luni, dar și sub formă de ploaie. Vântul va prezenta unele intensificări, ce vor atinge la rafală 35…40 km/h, amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0…2 grade Celsius pe tot parcursul intervalului, potrivit ANM.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI