• Vremea se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice.
  • În restul teritoriului va deveni răcoroasă.
  • În Capitală, cerul va fi temporar noros și vor fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice.

Vremea în țară

Vremea se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va deveni răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade Celsius în estul Transilvaniei și 21 de grade Celsius în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 9 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul zilei, va ploua local în jumătatea de est a țării și izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice.

În zona montană înaltă, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la munte și, local și temporar, în celelalte regiuni. Izolat, spre sfârșitul intervalului, cu precădere în depresiunile din Transilvania, se va produce brumă.

Vremea în București

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări, pe parcursul zilei, apoi va deveni în general slab. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5…7 grade Celsius, potrivit ANM.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN