• În țară, temperaturile maxime vor fi între 3 și 13 grade Celsius
  • În București, vremea se va încălzi
  • La munte, rafalele de vânt vor depăși 80 km/h

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi caldă, dar mai mult mohorâtă, cu excepția regiunilor sudice unde soarele își va face apariția din când în când. Temperatura aerului va crește în toată țara, chiar semnificativ în sud-vest. Va ploua pe arii extinse în nord și centru, iar în celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare, iar ploile vor cădea doar trecător și pe spații mici. Vântul va sufla slab și trecător moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 7 grade Celsius. În zonele joase, cu precădere noaptea, local se va forma ceață, iar în prima parte a zilei, în Moldova se va depune polei.

 ÎN BUCUREȘTI

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Vremea se va încălzi față de ziua de ieri. Cerul va avea înnorări temporare, vor fi și perioade cu soare, iar spre seară ar putea să plouă slab și trecător. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 7-8 grade Celsius, iar cea minimă de 3-4 grade Celsius. Spre sfârșitul nopții este posibil să se formeze ceață.

LA MUNTE

Vremea se încălzește ușor. În zona înaltă a Carpaților Orientali și Meridionali vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 70-80 km/h. Temperaturile din cursul zilei se vor încadra între -2-0 grade la altitudini de peste 2000 m și 3-5 grade la altitudini mai mici. Stratul de este prezent mai ales la altitudini de peste 1.500 m, iar cele mai mari grosimi ale sale sunt la peste 1800 m în Munții Bucegi (până la 42 cm la Bâlea Lac).