Vremea în ţară

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în toată țara, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade Celsius, valorile cele mai ridicate fiind în regiunile vestice și sud-estice, iar cele minime se vor situa între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 8 grade în Banat și pe litoral. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară în vest și sud-vest, unde local va ploua și sub formă de averse. Noaptea, treptat înnorările și ploile se vor extinde în majoritatea regiunilor, exceptând Moldova, unde doar izolat va ploua, spre sfârșitul intervalului, iar în zona de munte vor fi precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze de 60…80 km/h pe creste, iar local și temporar, în vest, sud-vest și sud-est, cu viteze, în general, de 40…50 km/h. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

Vremea în Bucureşti

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a nopții, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade Celsius, iar cea minimă de 3…5 grade Celsius. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN