• Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării.
  • Izolat vor fi condiţii de polei.
  • Vântul va avea intensificări în cursul zilei în majoritatea regiunilor.

ÎN ȚARĂ

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări, iar în cursul zilei, temporar, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și lapoviță pe arii extinse în Maramureș, Moldova și Transilvania, mixte local în Oltenia și mai ales ploi, pe alocuri în Muntenia și Dobrogea și izolat în Crișana și, posibil, în Banat. Noaptea vor predomina ninsorile în sud, est și centru, iar în vest vor fi mai ales ploi și lapoviță.

Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în est și la munte, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade Celsius în estul Transilvaniei și 10 grade în Banat și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 2 grade Celsius. Pe alocuri, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceață, iar spre sfârşitul intervalului se va produce brumă, pe arii extinse în nordul și centrul țării și local în sud și est.

ÎN BUCUREȘTI

Vremea va fi rece, chiar dacă în orele amiezii se vor înregistra valori mai ridicate decât în ziua precedentă. Pe parcursul zilei, cerul va fi parţial noros, iar condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse. Noaptea, temporar, înnorările se vor accentua şi se vor semnala predominant ninsori, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu uşoare intensificări, de până la 35…40 km/h, în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade Celsius, iar cea minimă de -3…-1 grad Celsius, potrivit ANM.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE