• Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată, anunță ANM
  • Noaptea se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade Celsius

Vremea în România

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată în regiunile sudice, în timp ce în rest valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, anunță meteorologii. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi de scurtă durată, îndeosebi în zona de munte. Noaptea, treptat înnorările se vor accentua în jumătatea de vest a țării, unde pe spații mici se vor semnala averse, însoțite și de descărcări electrice, conform ANM.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei în regiunile estice și sud-estice, iar noaptea se va intensifica treptat în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor atinge viteze de 60…80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 6 și 16 grade Celsius. Cu totul izolat vor fi condiții de ceață, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea în București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara. Vântul va sufla slab ziua și moderat noaptea. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade Celsius, iar cea minimă de 13…15 grade Celsius, informează ANM.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.