• Duminică, 25 aprilie 2021, temperatura maximă în România va fi de 20 de grade Celsius.
  • Românii au vreme frumoasă de Florii.
  • Temperatura maximă în București ajunge la 19 de grade Celsius.

METEO, 25 aprilie 2021. Prognoza ANM pentru România: Temperatura maximă ajunge la 20 de grade Celsius

Vremea va fi rece pentru această dată în regiunile nordice și nord-estice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă, iar începând din orele după-amiezii temporar se vor semnala precipitații – ploi în zonele joase de relief și mai ales ninsori în nordul Carpaților Orientali.

În restul țării, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza, în special în zonele de deal și de munte, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 60…70 km/h și, trecător, în nord-vestul, centrul și estul teritoriului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade Celsius în Maramureș și 20 de grade Celsius în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade Celsius. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, iar mai ales în regiunile intracarpatice, vor mai fi condiții de brumă.

METEO, 25 aprilie 2021. Prognoza ANM pentru București: Temperatura maximă ajunge la 19 grade Celsius

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18 – 19 grade Celsius, iar cea minimă de 6 – 7 grade Celsius, mai scăzută în zona periurbană spre 3 grade Celsius.