• Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării
  • Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade Celsius

Vremea în România

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar va deveni treptat instabilă, anunță meteorologii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în sud-vest, centru, nord-est, pe arii mai restrânse în nord-vest și sud și izolat în rest. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense spre seară și noaptea, ploile vor avea și caracter torențial și pe alocuri vor fi vijelii și grindină, conform ANM.

Cantitățile de apă vor depăși local 15…25 l/mp, cu precădere în zonele montane și în Transilvania. Vântul va avea intensificări în aproape toate zonele, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade Celsius, mai scăzute pe litoral, spre 18..20 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 16 grade Celsius. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales după-amiaza și noaptea, trecător vor fi averse slabe și, posibil, descărcări electrice, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12…14 grade Celsius.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI