• În jumătatea de nord a țării vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii aprilie
  • Ziua, cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala ploi slabe
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 21 de grade Celsius

Vremea în țară

În jumătatea de nord a țării vremea va fi rece pentru ultima decadă a lunii aprilie, iar în rest, valorile termice, comparabile cu cele din ziua precedentă, se vor situa în jurul mediilor multianuale. Ziua, cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala ploi slabe, cu o probabilitate mai mare în nord-est și sud-est. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua și va ploua pe arii relativ extinse în sud-vest, sud și sud-est, local în centru și doar pe areale mici în celelalte zone. Izolat și trecător se pot semnala descărcări electrice.

La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1.500 m va ninge. Vântul va sufla în general moderat, mai ales în prima parte a intervalului, cu unele intensificări în zona montană înaltă, unde viteza la rafală va depăși temporar 60…70 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 9 grade Celsius. Pe arii restrânse se va produce brumă în nord-vest și în depresiuni, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiază și noaptea când, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6…8 grade Celsius.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”