• Vor fi înnorări temporar accentuate
  • Vremea va fi instabilă în Capitală
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade Celsius

Vremea în România

În sudul, estul și parțial în centrul țării vremea va fi instabilă; vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe alocuri vijelii și căderi de grindină, anunță meteorologii. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25…35 l/mp. În restul teritoriului vremea va fi frumosă, cu cer variabil și doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade Celsius, conform ANM. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceaţă, mai ales pe litoral.

Vremea în București

Vremea va fi instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14…15 grade Celsius, anunță Administrația Națională de Meteorologie.