• Vremea fi răcoroasă în toate regiunile, chiar rece pentru această dată
  • Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade Celsius în Moldova și 17 grade Celsius în Lunca Dunării
  • Cerul va avea înnorări și temporar va ploua

Vremea în țară

Vremea fi răcoroasă în toate regiunile, chiar rece pentru această dată în jumătatea de nord-est a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 9 grade Celsius în Moldova și 17 grade Celsius în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 8 grade Celsius.

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h îndeosebi în Carpații Meridionali, spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului se vor mai înregistra, în cursul nopții, în sudul și, trecător, în centrul țării. Izolat, în nordul extrem, vor fi condiții de brumă.

Vremea în București

Vremea va deveni răcoroasă. Cerul va avea înnorări și, temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5…7 grade Celsius.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA