• Spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi predominant frumoasă.
  • Astăzi, valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade Celsius.

VREMEA ÎN ȚARĂ

Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale. Pe parcusul zilei, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil în nord-est și mai mult senin în rest. Spre seară și noaptea, înnorările se vor accentua în jumătatea de nord-vest a țării, unde se vor semnala precipitații, slabe cantitativ, sub formă de ploaie. Trecător, în Transilvania și la munte vor fi precipitaţii mixte.

Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade Celsius, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade Celsius. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, mai ales în est și sud și izolat se va semnala brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă și va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade Celsius, mai coborâtă la periferie, spre -2…-1 grad Celsius, potrivit ANM.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI