• Valorile termice diurne vor fi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade Celsius
  • Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua

Vremea în România

Valorile termice diurne vor fi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării, astfel încât maximele se vor încadra între 8 și 17 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii extinse în jumătatea de sud a țării și local în rest, conform prognozei meteo.

După-amiaza se pot semnala descărcări electrice în regiunile sudice, unde și cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp, anunță meteorologii.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

La munte vor mai fi precipitații mixte, mai ales pe crestele înalte ale Carpaților Meridionali și Orientali, unde vântul va avea rafale ce vor depăși 70 km/h. În special în cursul zilei, vântul va avea intensificări local și temporar și în celelalte zone, cu viteze de 40…50 km/h. Noaptea, izolat, în zonele joase va fi ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade Celsius, potrivit ANM.

Vremea în București

Conform prognozei ANM, valorile termice diurne vor fi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată, astfel încât maxima va fi de 9…10 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, adaugă meteorologii.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări de 40…50 km/h în timpul zilei. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă se va situa în jurul a 7 grade Celsius.