• Vremea se menține călduroasă
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade Celsius
  • Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic pe litoral

Vremea în România

Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic ridicat în vestul, sud-vestul țării și pe arii restrânse în rest, anunță meteorologii. Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zonele de deal și de munte, în centru, în sud și pe suprafețe mai mici în rest.

Aversele vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…25 l/mp și vor fi condiții pentru grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime între 11 și 21 de grade Celsius, conform ANM.

Vremea în București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat, conform Administrației Naționale de Meteorologie. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16…18 grade Celsius.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Vremea la munte

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara, când pe alocuri vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Pe spaţii mici se pot înregistra cantităţi de apă de 10…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari.

Vremea la mare

Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 20…21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, când trecător vor fi averse, descărcări electrice, condiții de vijelii și grindină. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 24 de grade Celsius.