Meteo, 29 aprilie: Vremea se încălzește semnificativ. Temperaturile ajung și la 23 de grade Celsius

  • Temperaturile maxime ce se vor încadra între 12…14 grade Celsius pe litoral şi 23 de grade Celsius în Banat
  • Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius
  • În București, cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă

Cum va fi vremea în România

Vremea se va încălzi semnificativ, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). În cursul zilei, înnorările vor fi mai persistente în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, dar numai cu totul izolat vor fi ploi slabe.

Începând din orele serii, înnorările se vor accentua îndeosebi în regiunile vestice şi nord-vestice şi în zonele de munte limitrofe, unde local se vor semnala averse de ploaie în general moderate cantitativ, însoţite şi de descărcări electrice, anunță prognoza meteo.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi local în vest și nord-est, conform ANM.

Temperaturile maxime ce se vor încadra între 12…14 grade Celsius pe litoral şi 23 de grade Celsius în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni, spre 1 grad. În zonele joase, dimineața și noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață, potrivit meteorologilor.

Cum va fi vremea în București

Vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel, temperatura maximă va fi de 17…18 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius, potrivit ANM.

Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață, conform prognozei meteo.