METEO, 29 mai 2021. Cerul va fi înnorat. Va ploua torențial în majoritatea regiunilor

  • Cerul va avea înnorări temporar accentuate
  • Va ploua torențial în mai multe regiuni ale țării
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade Celsius

Vremea în țară

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice la munte, local în nord-vest, nord și în centru, și pe arii mai restrânse, îndeosebi în sud-est, anunță meteorologii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă înregistrate, în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiții de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în zona montană, precum și în est și sud-vest, conform ANM. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua anterioară în regiunile sudice, se vor încadra la nivelul întregii țări între 16 şi 25 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade Celsius. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, astfel încât se vor apropia de cele caracteristice datei, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar din a doua parte a zilei va crește probabilitatea pentru perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12…14 grade Celsius, conform ANM.